Roll-up Lijn VS Gewone Honden Lijn

Roll-up of hondenlijn

Roll-up of hondenlijn - zijn basis uitrusting onderwerpen, gewoonlijk worden ze als eerste aangeschaft, zonder hen kan de hond van elke leeftijd, ras, maat en levenstijl niet. Maar wat is beter? - Laten wij de meninge van Beagle eigenaars lezen.

Mening #1. De Roll-up - Ik gebruik een roll-up. Ja, ze heeft nadelen, bijvoorbeeld, met behulp van een roll-up is het veel moeilijker om de acties van de Beagle te controleren. Waarom heb ik de roll-up gekozen? Soms lijkt het als of ik niet de gene ben die de hond uitlaat, maar de hond laat mij uit. Maar ik leid niet aan affirmatie. Beagle vind het leuk om alles te ruiken, doel van de wandeling voor hem - is rennen, ruiken, en natuurlijk zijn ding doen.

Mijn eerste roll-up was 7 meter. Maar met de tijd 5 meter was genoeg. Ik kies gewoonlijk model Flexi Comfort voor gemiddeld rassen (tot 25 kr), lijn. Bij modellen "comfort" is de hendel afgemaakt met ruber, glijd niet uit de hand. Net als aan de lijn moet je wennen aan de roll-up. Eerst zal alles ongemakkelijk zijn, vooral als u ruw de hond moet trekken.

Er bestaan 2 types roll-ups - lin en kabel. Bij de kabel is een serieuze nadeel - als de hond ruw rent en de kabel raakt de hand aan of iemand nagels, dan kan het heel erg beschadigen. Daarom moet u nooit de kabel met de handen pakken. Maar toch, ondanks dit alles, koop ik alleen een kabel. In twee jaar gebruik ben ik of mijn hond nooit gewond geraakt. En knopen op de kabel heb ik nooit gehad. Ik vind het leuk dat aan het begin van de kabel een half meter lint lijn is - is erg comfortabel, wanneer u de hond harder moet pakken. Lint is minder traumatisch, maar zijn raakt continue in de knoop en word snel vies. Bij harde wind waait het weg en voor Nederland is dat aktuel.

In twee jaar gebruik heb ik 3de roll-up. Eerste was succesvoll opgegeten voor de Beagle - ik heb mijn beagle vast gemaakt aan de boom terwijl ik zelf drie meter van haar vandaag zat, ze hield het niet uit en beet het door. De tweede heb ik kapot gemaakt aan en boom. De derde is nog levend! Maar de zomer is nog op komt. De belangrijkste is, koop geen Chineze vervalsing, normale roll-up van bekende merk kosten iets meer, en zal u lang dienen, als niemand invloed zal hebben op haar levens cycle.

Husky in onze Honden Uitrusting


Mening #2. De Honden Lijn

Ik kies een honden lijn. Handeling van een hond met een roll-up is in principe onmogelijk. Controleren van de hond is ook moeilijk: de hele wandeling moet de vinger op de fixator zijn, om in elke moment (en tijdens een wandeling met een beagle kan het elke moment zijn!) de fixator in te drukken of los te laten. In de struiken kan de kabel knopen. Spelen voor honden aan de roll-ups is onhandig en met een kabel gewoon gevaarlijk. Wanneer ik het donker worden honden uitgelaten met een roll-up, hoor je alleen maar luide geklik en akelig geluid van los rollende kabel, en je wacht steeds af dat dat je benen onder de knip worden afgesneden.

Met een honden lijn heb je al deze problemen niet. Ten eerste, beste lengte voor een wandel lijn - 2,5-3 meter - is genoeg om vrijheid in beweging aan de hond te geven, daarna haal je de hondenlijn bij elkaar en de hond loopt naast op een korte lijn. Vasthouden moet je met twee handen, dus als de hond onverwachts gaat rennen en trekt aan de lijn, kunt u altijd de uitgleidende einde vast pakken met een anderen hand. Met spanning van de lijn is het makkelijk om de tempo van de hond te veranderen, zelfs een ruk bij plotselinge stopping word zachter door natuurlijke waardevermindering van uw handen. Bij een redelijk ervaring van versnelling, vertraging, naar de zijkant halen word uitgevoert met licht beweging van uw vingers.Ten tweede, honden lijn kunt u op de grond gooien - heeft geen schade op de hond en u kunt het gemakkelijk weer oppakken. Probeer een roll-up los te laten! Hoeveel puppies zijn doodgeschroken door een rammelende en op de poten slaande ding. Een vieze lijn is ook handige schoon te maken dan een kabel of een link van een roll-up (mag je wel een roll-up wassen?).
Verder, wanneer wij eindelijk een beagle los laten, de lijn is geen last, hij is licht en u kunt het op een schouder hangen, binden als een riemen. En een roll-up moet u in de handen vast houden. En de lijn is veel steviger dan een roll-up. Als zij de karabijnhaak niet mee tellen - algemene zwakke plek bij de lijn en roll-up - kan een lijn niet verpest zijn en een roll-up wel, en niet in een plaats. Kosten van deze twee types uitrusting is niet te vergelijken. Helaas kan ik bij een roll-up geen een plus vinden. En begrijp niet waarom vele honden eigenaars wandelen met een roll-up?

Wij probeerd u te vertellen of positieve en negatieve kanten van een roll-up en hondenlijn.
Wat kiest u?


Voor meer uitgebreid informatie over onze producten, honden rassen of maten, neem contact op met onze klanten service: info@fordogtrainers.eu

 

Nylon Lijn met Lederen Voering voor Veilige WandelingenUitstekende Nylon Honden LijnGevlochten Lederen Honden Lijn Hand Gemaakt, Exclusieve Lijn voor Honden WandelingenVerbeterde Professionele Honden Lijn, Schutzhund Lederen Honden Lijn
Dog harnesses, Dog muzzles, Dog collars, Metall collars, Dog leads, Bite sleeves, Kennel Accessories . Powered by Fordogtrainers.eu