Slimste Honden Rassen

Meest slimme honden rassen

Wil u weten welke honden rassen het slimst zijn? Dan is dit artikel voor u!

Er zijn verscheidene rangschikkingen. Bijvoorbeeld, in hoeverre de hond leergierig is: hoe vaak moet u de zelfde commando herhalen zodat de hond het begrijpt wat van haar willen en het onthoud. Maar deze manier is niet helemaals universeel. Wij zullen uitlagen waarom.

Ten eerste, niet alle rassen zijn gefokt met het doel om een perfect luisterende honde te creeren. Sommige - zijn gemaakt als partner voor de mens, die in staat zijn om in kritieke situatie, zelfstandig een beslissing nemen. Door deze bijzonderheden kan de hond slim zijn, maar eigenwijs. Zo, zullen wij zeggen, zijn de Newfoundland (ook bekend als wolfshond). Als ze in een bepaalde situatie de commando stom vinden, zullen ze het gewoon niet uitvoeren, hoewel ze het wel begrijpen.

En ten tweede, aanhorigheid tot een ras, ook al heeft het een invloed op de karakter en verstand van de hond, verkeerde aanfok, opleding en individuele bijzonderheden en anderen factoren kunnen een sterke invloed op een bepaalde hond hebben, daarom hebben alle classificaties een grote informatieve karakter: u moet er mee rekening houden maar niet als de waarheid beschouwen in laatste instantie.

Wij hebben een lijst gemaakt van de meest slimme dienst honden rassen.

Border Collie

Border Collie waren gefokt als herders honden en nemen vaak de eerste plaats in alles mogelijke ratings van de meest slimme rassen. En dat is niet verassend: deze honden laten een geweldige vermogen tot opleiding zien, zijn heel gehecht aan hun eigenaar en willen hem overal een dienst bewijzen.


Blije Collie


Australische Herder

Australische Herder - is, net als Border Collie, een herders hond. Ze zijn verantwoordelijke, slim, vriendelijk en willen altijd de commando van de eigenaar uitvoeren. Deze herders zijn erg actief, daarom word het aangeraden om ze op het platteland te houden.

Duitse Herder

Duitse Herder - is de beste ras voor militaire, politie en andere diensten. Zijn tonen gevatheod in het werk, leren gemakkelijk commando's, en luisten niet alleen naar de eigenaar maar ook naar andere mensen met welke gaan patrouilleren.


Blije Duitse Herder


Bloedhond

Bloedhond - evenwichtige, goedaardige en ijverige honden met uitstekende speurzin. Ze worden door politie met succes gebruikt in zoek en reddings operaties, ze zijn bereid om uren lang een spoor vast te houden. Maar het africhten van deze honden is niet makkelijk - Bloedhonden zijn vrij eigenwijs en hun dwingen iets te toen tegen hun wil kan alleem met grote inzet.

Beagle

Beagles hebben ook een goede speurzin, daarom zijn ze erg effectief in zoek werk.

Labrador-Retriever

Labradors - zijn erg kameraadschappelijke honden, ze hechten zich erg aan de mensen, ze worden beschouwt als de beste honden voor gezinen met kinderen en zijn er goed af te richten. Behalve dat, vele geleidenhonden en leiders - zijn juist labradors. Ze zijn in staat om tientalle commando's te onthouden en ze onmiddelijk te volgen.


Blije Labrador


Golden Retriever

Golden Retrievers lijken heel erg met hun karakter op labradors. Het zijn slimme en actieve honden met goede geheugen en vriendelijke karakter. Ze worden ook als geleidenhonden gebruikt.

Newfoundland

Newfoundlands - honden, gefokt voor het werk met vissers. Oospronkelijk werden voor het fokken, kalme, slimme en zelfstandige honden gekozen. Ze moesten een verzekering van de visser in de zee zijn. Deze honden hebben stevige poten en grote longen - ze kunnen op verre afstanden zwemmen. Newfoundlands voeren niet altijd commando's uit, maar in kritieke situaties nemen ze zelf beslissingen voor het redden van de mens. Ze worden vaak gebruikt bij reddings operaties op het water.


Gelukkige Newfoundland


Sibirische Husky

Sibirische Husky - noordelijke sledehond. Is een erg oude ras. Oorspronkelijk werden ze gefokt door Eskimos en moesten niet alleen een mensen brengen van ene dorp naar het andere, maar ook warm hounden in de nacht en beschermen tijdens het reis van gevaar. Net als anderen rassen, die gefokt zijn voor het overleven van de mens in moeilijke situaties, zijn ze gehard en slim.


Blije Husky

 Als u over gaat naar deze links zult u in onze honden winkel alles vinden wat u nodig heeft voor uw hond: Metalen en Lederen Muilkorven; Lederen, Nylon en Herm Sprenger Halsbanden; Nylon en Lederen Tuigen; Leibanden van Leer, Nylon en Ketting; Speelgoed, verschillende Bijtmouwen, alles wat u nodig heeft voor de verzorging van uw hond en meer.

Voor meer uitgebreide informatie over onze producten, honden rassen of maten, neem contact op met onze klanten service: info@fordogtrainers.eu

Dog harnesses, Dog muzzles, Dog collars, Metall collars, Dog leads, Bite sleeves, Kennel Accessories . Powered by Fordogtrainers.eu