Heeft uw hond ook al een adresplaatje aan zijn halsband hangen

Microchip of een naamplaatje voor uw huisdier ?

Heeft u uw dierenarts al gevraagd om uw hond te chippen? Controleer bij de fokker of uw puppy al gechipt is en vraag hoe je de chip naar uw adres kunt laten omzetten.

Als u geen chip wilt, dan is het een goed idee om een naamplaatje in de halsband van je hond aan te brengen met de naam en adres van de eigenaar. Het is ook een goed idee om uw telefoonnummer erop te zetten. Op het internet kun u deze makkelijk bestellen en ook bij de dierenwinkel zijn ze te verkrijgen.

                               

Misschien heeft u het zelf eens meegemaakt, of heeft u de verhalen weleens gehoord dat een hond plotseling is ontsnapt?

Het zou fantastisch zijn als uw hond gevonden wordt, en ook nog eens een chip draagt. De vinder kan dat terecht bij de DA, waar de chip uitgelezen kan worden zodat de hond weer naar u gebracht kan worden. Helaas kost dit wel veel euros, want de chip uitlezen kost veel geld. Als de hond een adresplaatje draagt, kunnen de vinders van uw vierpoter u makkelijk vinden en de hond terugbrengen.

Maar de vraag is, hebben de honden dan altijd hun halsband om? Ook als ze gewoon in huis rondlopen? Want ze kunnen dan toch ook ontsnappen.

Daarom is het beter dat een naamplaatje op een gewoone sterke heldere draad  bevestigd wordt. Het moet natuurlijk niet te strak en niet te los op de hals van de hond zitten.

Er is genoeg keuze in verschillende naam/ adres plaatjes, het is natuurlijk een kwestie van smaak. Het enige wat belangrijk is en waar u echt aandacht aan moet besteden is de kwaliteit van de gedrukte tekst. Het moet bestand zijn tegen vocht, water en zon, zodat de tekst na verloop niet gaat verdwijnen. Een ander zeer belangrijk punt is een sterke ring, vooral voor sterke en actieve honden. Helaas zijn de meeste verkocht adresplaatjes hebben te zwakke ringetjes en de kans om het adresplaatje te verliezen is groot.

De maten van het plaatje zijn ook afhankelijk van het hondenras, leeftijd en persoonlijke voorkeuren. Voor kleine honden fit en de kleine capsule, die kunnen worden ingebed in een stuk papier met opgeschreven gegevens van uw hond. U kunt dan beter de tekst afplakken met plakband zodat het leesbaar blijft.
De Keychain voor hondenhalsband | ID-capsules zijn handig, omdat ze zeer comfortabel voor uw hond zijn en zien er als decoratie uit. Zulke soort Identificatie van uw hond is echt betaalbaar. U heeft zo veel brede keuze aan naamplaatjes en capsules. Maar wat u ook kunt doen- is de gegevens van uw geliefde huisdier op een halsband laten graveren.

Wij doen onze best om uw hond te voorzien van super uitrusting!

Keuze gemaakt? Check snel onze hondenbenodigdheden  Herm Sprenger Honden Halsbanden, Lederen Honden Halsbanden, Honden Halsbanden van Nylon, Hondenlijnen van Nylon, Hondenlijnen van Leer, Kettinglijnen!

Voor meer uitgebreide informatie over onze producten, maten of honden rassen neem contact op met onze klanten service info@fordogtrainers.eu

 

 


Dog harnesses, Dog muzzles, Dog collars, Metall collars, Dog leads, Bite sleeves, Kennel Accessories . Powered by Fordogtrainers.eu